Anna är Haagsjuk

Förlåt – magsjuk.
Trist förstås, men om man inte får behålla nån föda är det ganska lätt att förstå att hon inte kommer till start. Jag vet att det är jobbigt nog att ta sig ur
sängen och framförallt vet jag att senast jag själv var magsjuk så var ett millopp i maxfart inte det första jag var sugen på.

Två sjuka redan före första start. Inga fler nu bara. Vi vill inte ha ett nytt Nagano eller Salt Lake, där åkarna däckade en efter en.

Svenskarna bor redan så isolerat att det knappt går att at sig dit, men nu måste vissa av de aktiva isoleras ännu mer. Haag får inte komma i närheten av en enda människa i trikå innan hon är 400 procents frisk. Ironiskt nog valde landslaget att bo sjutusen mil bort för att slippa just … sjukdomar.

Kul för Rydqvist att hon får komma ner. Nu får hon chansen att visa att hon skulle haft en plats i laget från början. Gissa om nån är taggad till tusen…

/ Jonas

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

12 kommentarer på “Anna är Haagsjuk”

 1. Inga Says:

  Det är dåligt att Sverige inte har tillräckligt med
  folk med sig, så att man kan ställa upp med fullt lag
  på milen.Och att man måste kalla in den mobbade Rydqvist

 2. Mattias Says:

  Hmm lägligt att svenskorna blir sjuka så att de inte behöver dopingtestas. Hade det varit en annan åkare från ett annat land, typ Finland eller Ryssland. Då hade det direkt basunerats ut om misstänkt doping. Först caset med Britta och nu Haag… känns som om det inte är en chihuahua begraven här utan snarare en Sankt Bernard.

 3. Andreas Says:

  Har de inga magsjuketabletter som stoppar upp? FInns ju bra grejer på apoteket.

 4. Mattias Says:

  Kan någon be Yvette sluta stå och vifta så mycket med händerna hela tiden… oerhört irriterande.

 5. Mattias Says:

  Blomman. Skärp dig. Inte mycket i sändningen som funkar nu… i och för sig stod du ju som redaktör för skidskyttet. Svårt att vara på två ställen samtidigt.

 6. Roger Says:

  Tarvligt att misstänkliggöra personer utifrån, ja vad då!!!
  Det finns mätmetoder som tydligt skiljer höga blodvärden från doping. Föreslår att de skaffar kusnkap och skriver brev sedan och inte tvärtom. Lågt.
  Roger

 7. svtkarlsson Says:

  Eftersom det föreligger vissa missförstånd i inlägg här ovan är det kanske på sin plats att påpeka att de sjuka sveskorna är precis lika tillgängliga som alla andra för dopingkontroller.

  Det är ingen skillnad. Knackar Wada eller annan antidopningsorganisation på dörren ska man avge ett dopningsprov. Även om man avstår ett lopp kan man råka ut för ett test med precis lika stor sannolikhet som många av de som var med och tävlade idag.

  / Jonas

 8. Fredrik Says:

  Herregud vad trött jag är på alla hobbysarkastiker och soffexperter. Britta Norgren är inte misstänkt för doping, det finns inget ‘case’. Och vad är det för mystiskt med att bli sjuk? Menar du, Mattias, att svenskorna har dopat sig och sedan undviker tävlingar för att slippa kontroller? Vad skulle de då ha för nytta av att dopa sig till att börja med? Bra träningsresultat? Eventuella begravda hundar har du nog grävt ned själv, är jag rädd.

 9. lasse Says:

  Om Wada knackar på hos tjejerna lär dom ju kunna leverera ett prov om det är från de bakre regionerna, ganska snabbt.

 10. MattiasE Says:

  Man kan ju nästan tro att min namne är ryss eller nånting.Kan vi sluta snacka doping och blicka framåt istället.Sport är ju roligare än så.Varför inte glädja sig åt dom fantastiska prestationerna istället för anklaga nån utan bevis.Börjar bli ganska vårdslöst med dessa anklagelser nu.
  Sverige tog medalj idag.HURRA!!!
  Vad kan kan Anders Södergren och CO hitta på för nånting imorgon?

 11. svtyvette Says:

  Tack för omtanken Mattias-ska tänka på det;-)

 12. Larsson Says:

  Haag`s rubrik på sin blogg igår:

  Det ”sket” sig


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: