VM närmar sig

Det är dagen efter en minnesvärd Vinterstudiohelg. Den lilla redaktionen som jobbade i helgen med att bla ”fylla” de luckor som uppstod i tablån när Garmisch-tävlingarna ställdes in pga dimma i lördags har skingrats (om än tillfälligt). Popsen tog sin dator och stack omgående till VM-orten Val d´Isère medan vi andra slickar såren. På plats i Frankrike ska han ansvara för ”Vinterstudion light” tillsammans med Pernilla Wiberg under större delen av VM. Popsen är dock tillbaka i den mysiga Vinterstudion i Svt-huset 14-15 februari då vi har en grym helg med VM-tävlingar i både alpint och skidskytte från Pyeong Chang i Sydkorea.

Ni har väl koll på att Anja och Jessica Lindell-Vikarby VM-tävlar redan i morgon tisdag? Super-G står på programmet under VM:s inledningsdag och med rätta har vi vissa svenska medaljförhoppningar. Det var ju ett hyfsat genrep i går! SVT1 kl 12.45 är det som gäller. För er som inte har tillgång till tv:n mitt på da´n kan jag rekommendera att gå in på svt.se/sport. Där kan ni följa tävlingen direkt!

Jag hoppas verkligen att Popsen fick med sig pennor, statistikböcker, programledarkort mm innan han drog iväg till Frankrike. Han är ju så van att ha allting serverat när han är på plats i TV-huset…Där nere möter förresten Ejeborg och foto-Dolken upp. De tog vägen via Garmisch i helgen och kommer nu tokladdade till Val d´Isère.
/Redaktör Blomberg

Annonser
Explore posts in the same categories: Vinterstudion

Etiketter: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommentarer på “VM närmar sig”

 1. Malin Says:

  Hej
  och tack för mycket bra sändningar! Ni gör det lätt att fördriva tiden när man går ”i väntans tider”. Ser verkligen fram emot alla kommande sändningar från VMx3 och så favoriten Vasaloppet såklart. Popsen är mycket skicklig och hela redaktionen gjorde ett kanonjobb när sändningarna igår ”inte blev som beräknat”.

  Tack än en gång!
  Börjar nu ladda inför morgonsdagens VM-start – HEJA ANJA och JESSICA!

 2. Misswar Says:

  Varför skriver man bara Anja medan man skriver ut hela Jessikas namn? Det är en sak jag undrar över.

 3. Amanda Says:

  Jag undrar om Jonas Karlsson kommer att bevaka vm i alpjnt?
  Och så undrar jag om han är singel? Han är så fin 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: