När ska Stig få knacka i bordet?

Först. Fem hundradelar räddade berget Sljeme i Zagreb. Hade Grange varit fem hundradelar långsammare så hade kroaterna rivit berget i Zagreb å byggt upp ett nytt, format efter Ivica Kostelic (tänk Mount Rushmore….)

Sen. Skitkul med Johan Brolenius. En skön kille som är värd allt gott i backarna. 31 år gammal gör han sitt bästa slalomresultat i karriären.

Fast. Inget styrkebesked direkt från svenska gänget när Brolenius, som ju varit på väg ur laget, har den bästa svenska slalomplaceringen i vinter på herrsidan.

Och. När ska egentligen Stig få knacka i bordet igen i en herrslalom? Ni har väl inte missat Stigs engagemang när svenskarna kör slalom. Precis när en blågul åkare skär mållinjen på väg mot seger så hörs ett knackande ljud ifrån kommentatorshytten som överröstar Fagrlind alla dar i veckan. Det är Stig. Jag vet inte vad det är han dunkar i bordet. Har inte vågat fråga. Nu har vi inte en enda svensk herrslalomseger sen Byggmarks dubbel i Kitzbühel i Januari 2007. Snart två år.

Till sist. Björn Fagerlind och Stig Strand (eller Path Beach som är namnet som han går under ute på världscupcirkusen) sitter nog redan på flyget hem när ni läser det här. Jag vet att det bara har gått en kvart sen tävlingen slutade men nog sitter dom på flyget ändå. Vet inte varför, men dom har gjort det till sin egen lilla tävling att boka ett så tight flyg som möjligt. Nästan så att dom kommenterar dom sista åkarna via mobilen i hyrbilen på väg mot flygplatsen. Ingen är snabbare till flyget. Den tävlingen är det svensk seger i varje gång. Stig sitter nog i detta nu och knackar i flygplansbordet redo att fälla upp det för take off.

/popsen

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: