Det är något speciellt med Krönikören och resväskor…

Nu slalom från Zagreb på burken. Känns lite synd att inte vara på plats. Jag lovar att det är helt galen stämning vid Sljeme, berget som ligger ett 30-tal serpentinsvängar från centrala Zagreb. Om Ivica Kostelic lyckas vinna (tvåa ifjol) så lär nog berget nästan rasa. Fast Grange åker ju både snyggast och snabbast. Annars skulle det ju vara dags för en svensk slalomframgång snart. Vad sägs om Mattias Hargins första pallplats? Trivs när det är lite flackt som i Zagreb å gjorde åtminstone ett riktigt bra åk där förra säsongen. Nu är han minst en klass bättre. Har ju gnällt lite på Byggmarks alltför vilda satsning. Idag blev han FÖR mycket Tryggmark.

Vad har annars fastnat i vinterstudiominnet från dom senaste veckorna?

Anna Haags sjundeplats i tour de ski imponerar å lovar gott inför fortsättningen. Ett par fjärdeplatser i teknikgrenarna för Anja känns spännande å viktigt med mindre än en månad kvar till VM.

Men ingen kommer i närheten av prestationen från julens hjälte. Krönikör Karlsson.

Inte för Krönikörens egen klättring uppför helvetesberget i Val Di Fiemme. Inte för Krönikörens vassa kommenterande. Inte för Krönikörens sköna OS-krönika.

För Krönikörens bloggande.

Satt som så många andra å kollade junisarna mot Canada inatt å försökte jobba lite samtidigt inför helgens Vinterstudio. Kan väl inte påstå att jag var så supereffektiv. Men tiden jag la på att läsa Vinterstudiobloggen var välanvänd.

Ska ni bara läsa ett enda blogginlägg det här året så måste det bli Krönikörens kärleksförklaring till resväskan. Trots att bebiskronorna låg under med 3-1 så skrattade jag hej vilt i soffan. Läs själva så förstår ni.

Nu kom det ju inte som någon överraskning för mig att Krönikören har ett speciellt förhållande till resväskor.

Året var 2003. Krönikören (som inte var krönikör då om jag minns rätt) och undertecknad var på golfresa till Magaluf. Jo ni läste rätt. Magaluf. 

Engelska pensionärer. Engelska huliganer. Sangria. Karaoke. Åsså Krönikören och jag. Och en resväska. Dessvärre även en kamera.

Efter ännu en inte helt lyckad golfrunda satt vi på hotellrummet och förberedde oss för ännu en inte helt torr kväll på stan. Sangria istället för vatten sista nio och ni förstår i vilken form vi var. Någongång då så åkte kameran (inte digital) fram och en del rätt roliga bilder knäpptes. Ni vet så´na bilder som två lulliga polare kan tycka är roliga. Roliga men inte nå´t man skickar till svärmor som vykort.

En blivande Krönikör och en blivande Vinterstudioprogramledare med bland annat följande rekvisita att förfoga över vid poserandet: Golfkeps. Golfhandskar. Golfskor. Oranga vintergolfbollar. Den blivande Krönikörens sovmask från flygplanet. Platsen för poserandet? Resväskan.

Bilderna har aldrig – och kommer aldrig – att framkallas. Det har vi kommit överens om Krönikören och jag. Och resväskan.

/popsen

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

3 kommentarer på “Det är något speciellt med Krönikören och resväskor…”

 1. Magnus Says:

  BILDER!! BILDER!!!BILDER!! BILDER!!!BILDER!! BILDER!!!BILDER!! BILDER!!!BILDER!! BILDER!!!BILDER!! BILDER!!!BILDER!! BILDER!!!BILDER!! BILDER!!!

 2. Nina Says:

  Underbar blogg av underbara människor.
  Men gärna mer bilder på Krönikören!
  *smile*

 3. Soffan Says:

  Jaa! Bilder bitte!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: