Fyllesvin!

Först av allt:

Blomman: Ta ledigt! Semester!! Du är nykär och har åkt till San Francisco och Hawaii. Och du har inte åkt dit för att blogga. Skärpning!

Pops: Skriv kortare!! Det har ju också läst alla order från bloggeriministeriet. Hellre kortare inlägg. Oftare (jag vet att jag är ganska usel själv på detta). Men alla som vet påstår ju att en blogg blir bättre av ständig uppdatering. Frågar du mig tycker jag att en text läsvärde avgörs av innehåll – inte av längd. Och din story var läsvärd (om du inte redan hade berättat den för mig sju gånger).

Dan före Dopparedan. Och dan före dan före avresa till Tour de Ski –dan.
Svenska laget är presenterat och glädjande nog fanns Mathias Fredriksson med. Jag väntar mig inga stordåd efter alla virusspäckade veckor, men Fredriksson behövs i bra form – som en möjlig länk i ett svenskt stafettlag i VM. Trots att Daniel Richardsson kört två bra stafetter så är en Fredriksson i form min startman. Hellre en kille som i bästa fall kan gå ifrån, än en som i bästa fall hänger med.

I väntan på gröten och tomten och kommande skidsändningar kan jag rekommendera våra Webb-krönikor.
Mattias Sandberg (som aldrig kallas något annat än Gädda) har satt ihop vår årskrönika  (som inte sänds i SVT förrän en bit in i januari) och jag själv medverkar i den tredje upplagan av webb-redaktionens krönika, där vi listar året som gått.
Det mest spektakulära i den senare står redaktör Lann (en lång, och numer pappaledig filur som inte är helt olik spökplumpen) för när han kallar ett antal elitidrottare för Fyllesvin.

/ Jonas

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommentarer på “Fyllesvin!”

 1. Andreas Says:

  Släpp sargen och kom in i matchen, blogga när ni känner för det. Inte som att man går in varje dag för att kolla om någon skrivit, man prenumererar ju via rss feeden och får automatiskt uppdateringar när ni skrivit.

  Ascoolt att krönikorna redan finns uppe eftersom jag drar utomladns snart. TACK! Upp med os krönikan med!

 2. Håkan Says:

  Håller med krönikör Karlsson om att det är innehållet som är det väsentliga, inte längden, men självklart tycker jag att ni ska skriva när ni känner för det. Att se det som ett ”måste” att uppdatera bloggen varje dag tycker jag är fel. Det är iaf väldigt kul att läsa om era äventyr och rackartyg utanför vinterstudion hehe Keep up the good work!

 3. Linn Says:

  Bloggministeriet vill önska Karlsson En Riktig God Jul! 😉
  Kör hårt i snön, och ta´t lugnt med Jonsson! Själv drar jag snart till världsmetropolen Borås för träningsläger tillsammans med en expertkommentator med förkärlek för stora sandlådor.
  Å så avslutningsvis, (korta som långa inlägg…) – ni gör ett gött jobb med bloggen grabbs!
  God Jul och Gott nytt!
  //Linski


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: