från tv-sportens julfest till luciatåg på dagis…

Luktar det inte lite glögg på redaktionen? Helt rätt. Dags för den årliga julfesten på tv-sporten. Det är ett grymt roligt gäng här så det brukar kunna bli rätt festligt.

Men räkna inte med några bilder på bloggen.

Det finns några saker som blivit lika mycket tradition som själva julmaten på våra julfester. Plex är alltid hedersgäst. Men ikväll krockar vi med skidförbundets 100-årsjubileum å där måste Plex självklart finnas med. Men Mästaren är välkommen till oss vilken annan dag som helst på året.

En annan tradition är Golden Performance.

Festkommittén har redigerat ihop dom största/roligaste missarna från året i våra sändningar. Ni förstår ju själva vilket slit det måste vara att hitta nå´n överhuvudtaget 😉 Sveriges samlade tv-sportelit (våran redaktion alltså) röstar sen på dom olika bidragen och en vinnare utses. En gyllene mikrofon och äran(?) är priset till vinnaren. Eller kanske snarare till förloraren?

Jag äger inte en enda gyllene mikrofon. Ännu.

Blir väl inte helt överraskad om intervjun med Björn Ferry från vinterstudion förra året dyker upp som ett av bidragen.

Vet inte hur många gånger jag tänkt ”i år ska jag nog ta det lite lugnt på festen å gå hem efter middagen istället för ut å slarva på lokal”. Brukar inte bli så. Fast i år ska jag nog ta det lite lugnt på festen å gå hem efter middagen istället för ut å slarva på lokal.

Ska nämligen vara på dagis klockan 07.50 imorgon för Theos luciatåg. Theo snart 2 1/2 ska vara tomte. Och pepparkaksgubbe. Ja, Varför inte? Kanske att Theos pappa bör ha mer än två timmars sömn i kroppen då. Fick en liten glimt av vad som väntar vid dagislämningen idag. 15 stycken småknattar hade repetition och tränade på att gå och sjunga samtidigt. Kan bli ett roligt luciatåg.

Ser ut att bli en rolig helg också. Redaktörsblomstret har snickrat ihop ett tight körschema där tävlingarna avlöser varandra hela dagarna. Se där. Ytterligare ett argument till att avsluta kvällen tidigt. Ska hålla mig långt borta från programledaren för sveriges största hockeymagasin. Och från krönikören. Vi är en trio som brukar ha lite dåligt inflytande på varandra när det vankas fest.

Kalla i sprint. Spännande! Glöm inte att hon vann en fristilssprint i Tour de ski ifjol.

Har på känn att Ferry å Jonsson å skidskyttegänget får en bra helg i Hochfilzen.

Åsså massor med alpint. PH är fyra i totalcupen och nu är det storslalom och slalom i helgen. Dags för slalomkillarna att ta klivet upp på pallen också. Ska bli kul att träffa wiberg igen!

Nu förberedelser. Sen glögg. Imorgon luciatåg. Vad som händer däremellan är det ännu ingen som vet.

/popsen

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

2 kommentarer på “från tv-sportens julfest till luciatåg på dagis…”

 1. Martin Says:

  vad som händer där emellan är odefinerat så att säga….

 2. Krönikören Says:

  Pops: Det är helt ofarligt att sitta brevid mig denna gång. Du vet mycket väl att jag – trots snöbristen – har en vit månad.
  Dessutom går flyget till Schweiz kl 06,20 imorgon bitti. Vid lunch räknar jag med att åka skidor i Davos.
  Det fanns en tid när jag kunde gå direkt från krogen till ett programledarpass för morgonsändningarna. Men det är nu många många år sen. Vi börjar bli gamla =)

  Hursomhelst: jag tar bilen ikväll och du får gärna åka med!

  El Krönikör


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: